VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

De F-league

Aanstaande vrijdag 28 oktober beginnen we weer met de F-League! We starten een half uur eerder in verband met een aantal verschuivingen in het trainingsschema. We starten vanaf nu elke vrijdag dus om 17.30 uur met het opbouwen van het veld en beginnen zo snel mogelijk met de wedstrijdjes van 20 minuten. Hopelijk blijft er voldoende tijd over voor de penalty’s, want om 18.30 uur moet het veld weer vrij zijn voor de volgende groep.

Nog even te herinnering:

• We spelen vijf tegen vijf zonder keeper op een kwart veld minus circa 10 meter vanaf de achterlijn en middenlijn (als het vier tegen vier is verkleinen we het veld)
  • De scheidrechter is afzijdig en grijpt zo min mogelijk in gedurende de wedstrijd, er is uiteraard geen buitenspel maar wel sprake van een corner of ingooi. Bij een achterbal is er een doeltrap.
  • De coaches zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op het juiste veld staan, moedigen aan en zorgen voor de wissels.
  • De eerste aftrap begint vanaf de doellijn met de bal in het midden. Bij een doelpunt trappen we af in het midden.
  • Verder gaat het om het plezier in het spel, moedig positief aan en laat commentaar op spelers, coaches of scheidsrechters achterwege.

Hieronder de indeling voor vrijdag aanstaande, de teams zijn ongewijzigd. Er is nog steeds ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes, meld je dan even aan het begin F-league coördinator Jan van Anken (of op woensdag bij Piet Diender). Een aantal teams kan nog wel wat versterking gebruiken.

Op vrijdag 11 november spelen we niet in verband met Sint Maarten.

De teamindeling:

2016 09 16 Teamindeling F league

Het wedstrijdschema:

F league wedstrijdschema najaar 2016.2

F league 2016 04 09 1   F league 2016 04 09 2   F league 2016 04 09 3 F league 2016 04 09 5 F league 2016 04 09 4

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.