VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Trainer Hoekstra door ongeluk geveld

Berkum-hoofdtrainer Arno Hoekstra heeft op zijn vakantie in Italië een ongeluk gehad, waardoor hij voorlopig rust moet nemen. Na een aantal dagen in een ziekenhuis in Italië te hebben gelegen is hij dinsdag thuis gekomen.

“Naar omstandigheden gaat het goed, ik heb geluk gehad. Ik hoef niet te worden geopereerd en kan volledig herstellen,” aldus Arno. “Ik weet niet hoe lang het hele genezingsproces gaat duren, maar ik hoop op niet al te lange termijn weer redelijk mobiel te zijn. Ik moet donderdag naar de orthopeed en als ik een goed korset krijg aangemeten hoop ik misschien over een week of drie weer op het veld te staan.”

Bij de trainingen van de eerste selectie van Berkum, die deze week beginnen, krijgt assistent-trainer Allard van der Meer ondersteuning van Rinke Borger, hoofd jeugdopleiding bij onze club. Die eerste trainingen zullen overigens worden gehouden op de accommodatie van Be Quick ’28, dit in verband met het aanleggen van het nieuwe kunstgrasveld op De Vegtlust.

Iedereen bij Berkum wenst natuurlijk Arno Hoekstra een snel en zeer voorspoedig herstel toe. Het zou mooi zijn als hij binnenkort weer fit genoeg is om deze vervelende ervaring achter zich te laten.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.