VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Berkum bekert op 7 november tegen Hellendoorn

Bij de loting voor de eerste ronde van de knock-outfase in de strijd om de Districtsbeker Oost is er voor de hoofdmacht van Berkum een thuiswedstrijd tegen VV Hellendoorn uit de bus gekomen. Het duel zal worden gespeeld op dinsdag 7 november en dan om 20.00 uur beginnen.

Hellendoorn komt uit in de oostelijke 3e Klasse D van het zaterdagvoetbal en won afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie met 1-4 bij Achilles Enschede. De club wordt getraind door Edwin Duim, een oude bekende voor onze vereniging want Edwin heeft een mooie staat van dienst bij Berkum als speler én trainer.

Berkum 2 speelt, in de week van 7 tot en met 12 november, voor de beker op eigen terrein tegen het tweede elftal van Hierden. Berkum 4 voetbalt op 21 oktober uit bij Rohda Raalte 2 en Berkum 5 speelt, ook op 21 oktober, thuis tegen het tweede van DSV ’61.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.