VV BERKUM

Sponsoren

VV Berkum steunt IntermeZZo

Vanaf het seizoen 2014-2015 zal IntermeZZo op de shirts van ons 1e elftal prijken. IntermeZZo is een nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten in Zwolle. IntermeZZo helpt mensen met kanker en hun naasten de regie en levensvreugde terug te vinden. Daarnaast bieden zij professionele activiteiten en voorlichting in een laagdrempelige ontmoetingsruimte. VV Berkum steunt IntermeZZo en draagt samen met haar Hoofdsponsorgroep haar steentje bij aan de naamsbekendheid van IntermeZZo.

Idee
Het idee is geboren nadat DLH Ontwikkeling besloot om haar hoofdsponsorschap te beëindigen. Met onder andere Dick Huiskamp (DLH), een aantal andere ondernemers en de Bestuursgroep Commerciële Zaken van Berkum is het plan vervolgens verder ontwikkeld om het shirt in te zetten voor een goed doel en tegelijkertijd gezamenlijk hoofdsponsor te worden.

 

Hoofdsponsorgroep en IntermeZZo

 

Lucy Boeve, fan van VV Berkum over IntermeZZo
“Als je de diagnose kanker krijgt, staat je leven op de kop. In deze heftige periode kan je terecht bij IntermeZZo. IntermeZZo in de plek tussen huis en ziekenhuis, waar ik geweldig ben opgevangen in een rustige en behulpzame omgeving. Ik heb zelf ervaren hoe fijn persoonlijke aandacht is als je ziek bent. Ook voor de naasten wordt goed gezorgd. Al met al heb ik IntermeZZo als erg plezierig ervaren”. “Daarom vind ik het ook zo goed dat ze bij Berkum op het shirt staan. Ik ben een fanatieke supporter van Berkum, maar ik hoop vooral  ook dat IntermeZZo er veel bekender door wordt en dat veel mensen deze organisatie gaan steunen”.

Hoofdsponsorgroep
De hoofdsponsorgroep is zich aan het vormen. Heeft u interesse om onderdeel uit te maken van de Hoofdsponsorgroep én IntermeZZo te ondersteunen, laat het ons dan weten (06-21261816 Rainer Fröhlich).

http://www.intermezzo-zwolle.nl/

 

Hoofdsponsorgroep VVBerkumIntermeZZo

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.