VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Opzeggen lidmaatschap en overschrijving

Het seizoen loopt ten einde en dus komen we weer in de periode dat spelers besluiten VV Berkum te verlaten om te stoppen met voetballen of om bij een andere club te gaan spelen.

De procedures omtrent opzegging en overschrijving kunnen nagelezen worden onder "Lidmaatschap VV Berkum" in de "Lidmaatschap & vrijwilligersportal". De portal is te benaderen via "Lidmaatschap & Vrijwilligersportal" onder het blok "Informatie" in het hoofdscherm.

Vanuit de ledenadministratie krijg je tijdig een bevestiging dat de afmelding of het overschrijvingsverzoek ontvangen is. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder kort de procedures:
Afmelden lid (zonder overschrijving)
De uiterste opzegdatum voor het huidige seizoen is 1 juni 2017. Je kan je ook per e-mail afmelden. Je dient dan een e-mail te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmelden lid (met overschrijving)
De datum dat alle overschrijvingen bij de KNVB gemeld moeten zijn, is: 15 juni. a.s. om 23:59 uur. Overschrijven gaat tegenwoordig digitaal. Papieren overschrijvingsformulieren bestaan niet meer en spelerspassen hoeven niet meer meegestuurd te worden. De betreffende speler dient zich in te schrijven bij zijn/haar nieuwe vereniging. Zodra het nieuwe lidmaatschap aangemaakt wordt, wordt er automatisch een mail gezonden naar VV Berkum.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.