VV BERKUM

Sponsoren

         VV Berkum App
        
  apple         android
        Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

JO17-1 naar finale voor promotie

Oss 170603 8 Medium

Lars van der Haar rukt op naar het  doel van Oss'20. 

Na de eclatante 5-0 in de thuiswedstrijd tegen SV Oss'20 eindigde de uitwedstrijd in het verre Oss in een 1-1 remise. 
Bij drukkend weer viel er in de eerste helft weinig te beleven. Beide teams creëerden weinig kansen. De beste kans van Berkum had Tobias Mondria, die in de 8e minuut buiten bereik van de Oss-goalie op de paal mikte.

Oss 170603 5 Medium

Hoogstandje van Daniël van der Ploeg 

Het spel van Berkum oogde verzorgder en alles wees erop dat de kwalificatie van Berkum voor de finale deze middag niet in gevaar zou komen. Daarin veranderde ook de 1-0 voor de gastheren in de 20e minuut niets. De voorsprong voor Oss kwam eigenlijk een beetje uit de lucht vallen en resulteerde uit een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Het was de enige kans van Oss in de eerste helft.  

Oss 170603 6 Medium

De Berkum defensie schermt het doel af tegen de 'eenzame' Oss-spits

In de eerste tien minuten na de thee was er een kleine opleving van Oss. In deze fase kregen de Brabanders ook twee goede kansen om de marge te verdubbelen, maar de wederom veel rust uitstralende Mark van der Haar pareerde de inzetten van de Oss-spitsen goed. 

Oss 170603 1 Medium

Asse Visscher passeert zijn tegenstander . 

In het laatste kwartier nam Berkum wederom het heft in handen en ging op jacht naar de gelijkmaker. De ploeg liet merken niet met een nederlaag huiswaarts te willen keren. In de 64e minuut raakte Jens Buitenhuis met een vrije trap de buitenkant van de paal en bij de volgende aanval had Asse Visscher pech dat zijn schot op de lat belandde.

Oss 170603 7 Medium

Jens Buitenhuis 'handhaaft' zich tussen twee Oss-spelers . 

Vijf minuten later was het wel raak. Lars van der Haar onderschepte de bal op het middenveld en stelde vervolgens Asse Visscher met een prachtige pass in staat om de 1-1 eindstand te bepalen.

Oss 170603 3 Medium

Tobias Mondria zoekt een opening in de Oss-defensie. 

Berkum moet het in de finale opnemen tegen SV Houten. De finale zal volgende week zaterdag op een neutraal terrein worden gespeeld. JO17-1 kan dan verenigingsgeschiedenis schrijven door als eerste Berkum-jeugdteam naar de 4e divisie te promoveren. 

Oss 170603 4 Medium

Jens Hutten lijkt het duel met zijn tegenstander te winnen. 

Opstelling Berkum: Mark van der Haar, Stef Korterik (80.Mees Prins), Bas Lambers, Daan Schuurman, Kasper Jagt, Jens Buitenhuis, Tobias Mondria, Jens Hutten (60.Niek Schelhaas), Daniël van der Ploeg (62.Luuk Visscher), Lars van der Haar, Asse Visscher. 

Verslag en foto's: Rainer Fröhlich 

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.