VV BERKUM

Sponsoren

         VV Berkum App
        
  apple         android
        Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Berkum JO17-1 verliest finale voor promotie

Zaterdag speelde Berkum JO17-1 de finale om promotie naar de 4e divisie op het sportpark van FC Horst tegen de onbekende ploeg uit Houten. Direct na de aftrap kreeg Berkum al een corner die op de lat werd gekopt. De toon was gezet en de eerste 10 minuten was het overwicht dan ook voor Berkum maar al snel ging het over en weer. Beide ploegen kregen kansen, corners en vrije trappen. Het laatste kwartier voor rust vergat Berkum te voetballen en was het Houten die het spel bepaalde. De ruststand was dan ook terecht 0-0.

Houten 1

Berkum kwam goed uit de kleedkamer en was een aantal keren direct gevaarlijk voor de goal van Houten. In de 45e minuut was er een ingooi op Lars die vervolgens prachtig over de keeper heen de 1-0 binnenschoot.  

Houten 4 Medium

Houten 2   

Zoals verwacht begon Houten aanvallender te voetballen, maar Berkum hield goed stand. Kansen over en weer, maar 10 minuten voor tijd viel dan toch de 1-1. Verlengen.
 Houten 3

Houten 5 Medium

Het spel werd wat slordiger met meer overtredingen en er werd door beide ploegen meer risico genomen om toch dat ene doelpunt te maken. Het was uiteindelijk Houten die de beslissende 2-1 maakte waar Berkum niets meer tegenover kon stellen

Verslag: Monica Mulder - Foto's: Marieke Brouwer en Roeland Manschot 

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.