VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Vervanging kunstgras hoofdveld.

Op vrijdag 9 juni jl. heeft de gemeente aan de Sallandse United de opdracht verstrekt tot vervanging van het kunstgras van ons hoofdveld. De leverancier van de mat is ACTGlobal. Als alles volgens plan verloopt wordt het veld op 18 augustus opgeleverd (indien goedgekeurd) voor bespeling officiële wedstrijden. Een kleine werkgroep onder leiding van Altie Bolt (voorzitter BG Facilitair) onderhoudt de contacten met de gemeente en de Sallandse.

Planning.
Op een onlangs gehouden bouwvergadering is de uitvoering van de werkzaamheden besproken.

Concrete afspraken met Sallandse United over planning:

• In week 25 worden zes proefstukken met specifieke specificaties geproduceerd.
  • Maandag 26 juni worden de proefstukken in de bestaande mat gelijmd om testen te kunnen doen wat de beste verhouding tussen zand en infill is. De uitvoerder Sallandse, de directievoerder gemeente en onze mensen (VV Berkum) zijn daarbij aanwezig..
  • Na deze werkzaamheden kan het veld nog gebruikt worden voor trainingen ed. tot start fysieke werkzaamheden
  • In het veld zijn dan 6 proefstukken aanwezig waar een afwijkende mat aanwezig is. Officiële wedstrijden zijn dan niet meer mogelijk, maar ander gebruik wel.
  • Fysieke werkzaamheden op het veld (verwijderen mat en installeren nieuwe mat) vinden plaats in de periode van 24 juli t/m 4 augustus.
    In de periode hieraan voorafgaand wordt de mat in productie genomen, laatste specificaties van de mat zijn afhankelijk van proefstukken.
  • Daarna (4 augustus) is veld in principe weer gereed voor bespeling.
  • Na 4 augustus wordt eindkeuring uitgevoerd waarbij 18 augustus het veld opgeleverd wordt en het veld goedgekeurd is voor bespeling van officiële wedstrijden.
  • Bij aanvang van de fysieke werkzaamheden (24 juli) moeten we alle attributen van het veld verwijderd hebben, zo ook de doelnetten.
  • Bij het nieuwe veld worden ook nieuwe doelen geplaatst (de oude doelen slaat de gemeente op voor hergebruik).

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.