VV BERKUM

Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Nog een paar plekken beschikbaar voor de Zomer Voetbaldagen.

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Voetbal jij in de F-league of JO-6 t/m JO-13.
Meld je aan.

Programma
Tijdens de Voetbaldagen op 28, 29 en 30 augustus 2017 krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers.
Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de Zomer Voetbaldagen 2017.

Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting.
Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue, en een wedstrijdbal.

Nog een paar plekken beschikbaar.
Je kunt je nog inschrijven tot donderdag 10 augustus a.s.
De inschrijving gebeurt ook dit jaar weer digitaal.
Ga naar het Inschrijfformulier.
Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt. Daarnaast maakt de betaling de inschrijving definitief. Hierna volgt een mail ter bevestiging binnen 10 werkdagen.

Kosten

Het deelnamebedrag voor de editie 2017 (3-daagse) bedraagt € 99,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast zal ook de lunch en de pauzes volledig verzorgd worden door ProjectSports.

Locatie Zwolle
Accommodatie ‘De Vegtlust’
Boerendanserdijk 55
8024 AE Zwolle

NB
Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.