VV BERKUM

Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Piet Diender ook komende jaren beschikbaar.

Toen B1 een paar weken geleden een promotiewedstrijd speelde vroeg Piet Diender zich af in welke pupillenteams de mannen van B1 zes jaar eerder hadden gespeeld.

De uitkomst was een bevestiging van zijn visie: breed opleiden, iedereen op zijn eigen niveau laten spelen. In het huidige B1 speelden zes jaar geleden een paar jongens uit E1, veel jongens uit E2 en ook een paar uit lagere teams.

Piet Diender ook de komende jaren vaste waarde voor de Pupillen, alleen de maandag wordt een rustdag!

Piet wordt ook een jaartje ouder. In het verlengde daarvan heeft hij met ons gesproken over zijn gedachten over zijn toekomst bij onze pupillen. We zijn blij dat we met Piet hebben kunnen afspreken dat hij in ieder geval de komende vier jaar nog actief blijft binnen onze jeugdafdeling.

De afgelopen jaren was Piet er op maandag, woensdag en zaterdag.
In het seizoen 2017/ 2018 komt de maandag te vervallen.
Vanaf seizoen 2018/2019 komt de zaterdag ook te vervallen en blijft de woensdag.

De vereniging en Piet zijn blij dat zij deze afspraken hebben kunnen maken, het biedt over en weer duidelijkheid en de mogelijkheid om rustig een blik op de toekomst te richten. In ieder geval zal de toekomst visie altijd blijven om breed op te leiden, de visie van Piet Diender is immers de visie van VV Berkum.

Namens het Algemeen Bestuur

Jan Teun Fuller

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.