VV BERKUM

Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Trainer gezocht voor de MO17 meiden!

Is het aanleren van allerlei voetbaltrucs je hobby? Vind je het leuk om je voetbalskills over te brengen op een enthousiaste groep meiden van onder de 17 jaar? Dan hebben we een leuke vacature bij VV Berkum voor jou. We zoeken namelijk een trainer voor de MO17. Het gaat om een duo trainerschap; 1x per week training geven en wedstrijden coachen. De huidige MO17 bestaat uit 18 meiden en heeft een goede keeper. Je werkt samen met trainer Martijn de Munnik die voor het derde jaar voor deze groep staat.  Wie vindt het leuk om dit komend seizoen trainer te worden van dit team? Of ken je iemand die dat wel wil doen? Het seizoen gaat binnenkort van start. Als je interesse hebt, stuur een mail naar voorzitter Joanne Kistemaker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

teamfoto meisjes MO17 1 aangepast

Teamfoto van afgelopen seizoen van MO17

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.