VV BERKUM

Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Berkum staat model voor brochure

De VV Berkum voetbalvitaminen staan als voorbeeld steeds vaker in de belangstelling voor promotiecampagnes gericht op gezonde voeding bij het gezonde sporten.

De contacten die Berkum onderhoudt met het voedingscentrum kregen hun navolging met Team:fit nadat er een tweet gedeeld werd in 2015 met @GezondeSKantine en de ambassedeur Erben Wennemars.

Sinds die tijd delen we onze ervaringen, en is onze voetbalkantine ook via dit gezonde promotiekanaal een inspirerende partner.
Teamfit bracht een aantal jaren geleden een brochure uit die gericht was op de schoolkantines, alwaar ook een gezondere impuls gerealisereerd werd.
Aansluitend op de lopende campagnes, waarin een bronzen, zilveren of gouden kwalificaties toegekend worden aan sportkantines via een kantine-scan is het nu ook tijd voor een passende brochure. Een echte gezonde glossy !!

Met het voetbalvitaminen assortiment en de aanvullende producten van het gezonde aanbod van de Sligro werd een fraai decor gevormd in onze kantine, en werd alles via een strak draaiboek vanuit Team:fit gebakken, gedecoreerd, ge√ętaleerd en gefotografeerd.

Als de brochure klaar is, zal hij als ondersteunend materiaal voor nog meer gezondere sportkantines dienen

Klik hier voor meer info over de team:fit/ gezonde sportkantine

Naast de associatie met het voedingscentrum en teamfit, blijft er ook een samenwerking met het Lekker bezig programma van Sligro/KNVB en het vullen of voeden concept van Wilfred Genee waarmee we vanaf september het balletje-breed en rauwkost in het assortiment toevoegen. Voor de zwolse inspiratiebijeenkomsten en gezonde initiatieven blijft Berkum actief met de GGD/Zwolle gezonde stad.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.