VV BERKUM

Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Ophalen van loten Grote Clubactie.

Er kunnen weer loten opgehaald worden.
Op zaterdag 21 oktober in de Grote Kantine van 09.00 - 11.30 uur.

Er is weer een extra prijs beschikbaar gesteld door de Grote Clubactie voor de speler die meer dan 20 loten heeft verkocht.
- Een cadeaukaart van € 10,- op Sportbox Cadeaukaart voor ticckets westrijden, clinics, sportevents etc.
- 50% korting voor bezoek Madam Taussaud voor max. 5 personen.
- 50% korting voor de multimedia tour Schiphol voor max. 4 personen.
- 2e kaartje gratis voor Bobbejaanland.

En uiteraard is nog steeds de eerder vermelde extra prijs beschikbaar van PEC ZWOLLE voor de speler die meer dan 20 loten verkocht heeft. Namelijk een ingelijst PEC ZWOLLE shirt met de handtekening van de spelers van PEC ZWOLLE.

En de speler(s) die  10 loten of meer verkoopt doet ook nog eens mee met onze interne verloting.

Spelers die meer dan 20 loten hebben verkocht kunnen met mij contact opnemen:
Pim van Hoesel telnr 06-21607958  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
">

Namens de Grote clubactie.

Pim van Hoesel

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.