VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Berkum JO13-1 winnaar prestigieus zomertoernooi

Berkum JO13-1 is winnaar geworden van het prestigieuze Colijn & Partners zomertoernooi bij Be Quik'28. Na een spannende finale werd uiteindelijk d'Olde Veste JO13-1 met 2-0 verlagen en dat was gezien de krachtsverhouding op het veld dik verdiend.

Na een moeilijk begin kwam Berkum gaande de eerste helft steeds beter in de wedstrijd. Berkum had ook op voorsprong kunnen komen 10 minuten voor rust toen Daan Tijhaar alle verdedigers van d'Olde Veste veel te snel af was. Binnen de beruchte lijnen trok de laatste man van 'd Olde Veste vervolgens aan de noodrem maar de scheidsrechter legde de bal tot verbazing van velen buiten de 16-meter. De vrije trap leverde vervolgens niets op.

Halverwege de tweede helft trok de Berkum uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe. Twee mooie aanvallen leverden ook twee doelpunten op. Gyan Bagaya en Jayden Rama waren de doelpuntenmakers aan Berkum zijde. Hierna kwam de zege niet meer in gevaar en kon na het laatste fluitsignaal de bokaal voor de 1e prijs worden geheven.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.