VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

JO15-1 3de plaats op het Zomertoernooi bij Be Quick

Het nieuwe JO15-1 is als 3e geëindigd op het Zomertoernooi bij Be Quick. In de poule werden beide wedstrijden gewonnen respectievelijk van F.C. Meppel JO15-1 en H.H.C. JO15-1. Door winst in de poule mochten we uitkomen in de halve finale tegen Be Quick JO15-1.

Be Quick was vanaf de start van het toernooi de gedoodverfde favoriet voor de eindzege. Dat bleek ook wel in de wedstrijd tegen Be Quick die Berkum verloor met 5 - 0.  De eerste helft echter speelde Berkum naar vermogen en om te winnen. Zo werd de speelstijl niet aangepast, 4:3:3, en werd er vanaf het begin signaal afgejaagd op de tegenstander. Een verdienstelijk 1e helft maar wel op een 1-0 achterstand.
In de 2 helft schakelde Be Quick een tandje bij en kreeg Berkum een soort van voetballes. Verdiend verloren was de conclusie.

De kleine finale om de 3de plaats resteerde en daarin kwamen we uit tegen SVI JO15-1. Het werd een lastige wedstrijd waarin strijd de boven toon voerde wat ten dele ten koste ging van het voetbal. Met rust stonden de beide ploegen nog in evenwicht, 0-0. De tweede helft probeerde Berkum het voetbal er weer in te krijgen en dat lukte bij vlagen en resulteerde in enkele kansen maar na 70 minuten was het nog steeds 0-0. Penalty's moesten de beslissing gaan brengen. Berkum wist de penalty's serie te winnen met 5 - 4 en werd zo alsnog 3de en kon met opgeheven hoofd van het veld af.

Een goede en mooie voorbereiding en nu lekker genieten van de vakantie!Nieuws JO15 1

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.