VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Oproep vrijwilligers Spanhaaktoernooi

Wie o wie kan ons helpen op zaterdag 10 juni om het Spanhaaktoernooi tot een groot succes te maken?

De toernooicommissie van het Spanhaaktoernooi is op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen op zaterdag 10 juni. Met zo'n 35 teams die zich hebben ingeschreven belooft het een leuk toernooi te worden. Tijdens ons toernooi kun je op verschillende manieren je steentje bijdragen. Vind je het leuk om te fluiten bij wedstrijden? Meld je dan aan want we hebben nog 9 scheidsrechters nodig.

Voor de horeca, verkoop en andere werkzaamheden is je hulp ook hard nodig.

Als dank hiervoor ontvang je een lunchpakket en nodigen we je van harte uit op onze aansluitende barbecue en feestavond!

Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij Tanja Vaartjes:

06- 83606735

organisatie Spanhaaktoernooi

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.