VV BERKUM

121101 logo fanshop in jpg

facebook  twitter  instagram

121101 logo fanshop in jpg

Beheerders Fanshop: Margriet van Gerner en Lucy Boeve.

De Fanshop.
De Fanshop van VV Berkum is er voor alle kleding uit de Berkum lijn.
In de shop is de kleding te passen en het meeste is ook nog op voorraad.
Voetbalbroeken en kousen zijn uitsluitend te koop in de Fanshop en niet meer via de webshop.
Verder zijn er veel meer Fanartikelen te koop in de Fanshop o.a:

- Sleutelhangers
- Voetbal met Berkum logo
- Muts Berkum
- Sjaal Berkum
- Paraplu Berkum
- Rompertje
- Berkum kleding uit de kledinglijn
- kado/tegoed te besteden in de Fanshop

Nieuw: Key cord € 3,95 Foto, klik hier.

Prijs Bedrukken fanshopartikelen.
- trainingsbroek met initialen voorzijde        € 3,50  foto, klik hier.
- trainingsjack met initialen voorzijde          € 3,50
- Key cord met naam                                  € 1,00
- Rugzak (met schoenvak)                          € 6,50
Binnen 1 week bedrukt.

Pinnen.

U kunt eventueel de gekochte artikelen gelijk meenemen.
U kunt in de Fanshop nu ook pinnen.
Deze betalingswijze heeft onze voorkeur!

Welkom in Fanshop.
Kom rustig eens langs om te kijken in de Fanshop.
Openingstijden zijn:
Woensdag van 15.30 tot 16.30 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Tijdens schoolvakanties is de Fanshop niet geopend.

Algehele kledingoverzicht.
 Ga "hier" naar het kledingoverzicht van het gehele VV Berkum assortiment.

Contact.

Margriet van Gerner nieuwe Fanshop beheerder.

Met ingang van  deze week zal Margriet van Gerner  de leiding van  de Fanshop op zich nemen. Zij is dan verantwoordelijk voor de exploitatie van de succesvolle Berkum winkel  met Jako kleding in de Berkumlijn en  fanartikelen met het Berkum logo.

In haar functie zal Margriet ook aanspreekpunt zijn voor de vrijwilligers die zich hebben opgegeven  als medewerker  voor de winkel. Het huidige rooster voor de vrijwilligers loopt nog door tot 29 april. Daarna zal er een nieuw rooster tot half juni worden rondgestuurd. De sleutel van de winkel is voorlopig beschikbaar via Piet Diender.

De fanshop is op woensdag open van 15.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10 tot 12.30 uur.  Margriet is bereikbaar via het mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fanshop VV Berkum open

Herschaalde kopie van Fanshop buiten
Eindelijk is het zover. Na enkele maanden van (ver)bouwen van de kledingwinkel is de nieuwe fanshop klaar! Deze mooi ingerichte shop is een echte aanwinst voor VV Berkum. Je kunt  hier “Berkum-kleding” passen en aanschaffen.

Lees meer: Fanshop VV Berkum open

Fanshop krijgt smoel!

Wie dit weekeinde het sportpark op komt lopen kan het bijna niet meer ontgaan. Aan het front van het clubgebouw hangt een groot logo met 'FANSHOP VV BERKUM' en door het eerste grote raam kijken twee nog naakte etalagepoppen wezenloos naar buiten. Wie stiekum al een blik naar binnen werpt ziet een prachtige lange kastenwand in de zwart witte Berkum kleuren. Een product van onze super timmermanbroers Luuk en Gerrit Boeve. Alles in de winkel is ontworpen, gebouwd en ingericht door de vrijwilligers van Berkum. Vandaag wordt de Fanshop opgeleverd en overgedragen aan de Bestuursgroep Facilitair.

Lees meer: Fanshop krijgt smoel!

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.