VV BERKUM

Pupil van de week

Pupil vd Week Dylan Fotabong

Dylan Fotabong

De Pupil van de Week bij de wedstrijd van Berkum 1 tegen De Esch is Dylan Fotabong. Dylan is 9 jaar oud en speelt in Berkum JO11-3. Deze talentvolle voetballer kan op alle plekken in het veld spelen, maar vindt vooral de verdediging leuk. Hij speelt al vanaf de F-pupillen bij Berkum, naar het voorbeeld van zijn twee oudere broers die al bij Berkum voetbalden. Dylan vindt het leuk om trucjes te doen met de bal, is fysiek sterk, maar heeft ook een goede balbeheersing en kan goed dribbelen. Alle ingredi├źnten dus voor een toekomstig profvoetballer, wat hij graag wil worden. Maar dan wel bij een goede club zoals bijvoorbeeld Real Madrid. Als dat niet zou lukken, wil Dylan politieagent worden.

In zijn vrije tijd voetbalt hij natuurlijk veel, maar is hij ook bezig met basketballen. Op school zijn rekenen en gym zijn favoriete vakken. Maar het liefst zou hij de hele dag voetballen, want hij houdt er heel veel van en neemt het heel serieus. In zijn wedstrijden is dat ook goed te merken, want hij is heel fanatiek en wil graag winnen.

Deze zaterdag mag Dylan als Pupil van de Week meekijken met de kampioenen van het eerste team van Berkum.

Wij wensen hem een fijne middag toe!

Copyright ┬ę 2015. All Rights Reserved VV Berkum.