VV BERKUM

Sponsoren

         VV Berkum App
        
  apple         android
        Wedstrijdprogramma
           Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Berkum 6 verliest zijn 2e competitiewedstrijd op rij

Al vroeg in de ochtend en met een ruime selectie van 16 man gingen we net na de eerste nautische ochtendschermering richting Kampen.

Met een 4-3-3 opstelling begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Helaas kwam dit niet tot uiting in het veld en al gauw kwamen we op achterstand door balverlies rond de middellijn. Na de slim uitgespeelde actie op onze linkerflank kwamen we op achterstand 1-0. Een vergelijkbare situatie deed zich een paar minuten later voor, nu via de rechterflank 2-0.

Berkum 6 16

Berkum verloor de grip op de wedstrijd en Kampen begon hierdoor opportunistisch te spelen. Door slap spel en veel balverlies aan onze zijde nam Kampen het heft in handen. De 3-0 kwam door een ingooi, de bal rolde langzaam de 16 in en de bal kon door een Kampenaar eenvoudig worden ingeschoten. Alsof dit nog niet genoeg was kreeg de tegenstander, niet veel later, een makkelijk gegeven penalty. Met een 4-0 achterstand gingen we richting de kleedkamer.

In de rust even tijd voor de nodige bezinning. Maar liefst 5 wissels werden ingebracht door manager Pluim en de uit te voeren tactiek werd besproken. Dit wierp zijn vruchten af. Al snel in de 2e helft, na een slim uitgespeelde actie op het middenveld en een uitstekende bal opzij van Platvoet, schoot Wezenberg prachtig raak van 25 meter. 4-1!

Lang genieten van het doelpunt konden we niet. Via rechts werd onze verdediging gepasseerd en de keeper uitgespeeld 5-1...
We lieten de kopjes echter niet hangen en bleven ervoor gaan. Dat werkte. Berkum werd dominanter en een goede voorzet door van Wietmarschen werd ingekopt door Slomp 5-2.

Dit frusteerde de tegenstander zo dat hun aanvoerder Platvoet een tik uitdeelde na een actie. Gelukkig zag de scheids het, met een rode kaart tot gevolg. Helaas kreeg Platvoet zelf ook geel en was het te laat om te profiteren van de man meer situatie. Na een aantal mooie acties, diverse corners en schoten op het doel floot de scheids af. Eindstand 5-2....

Berkum 6 17

Voor ons zaak om hier lering uit te trekken, te evalueren, afspraken maken en met een frisse blik te beginnen aan de wedstrijd van volgende week, thuis Owios. Het devies hierbij is: We may lose these battles but we can still win the war. ^KV

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.