VV BERKUM

Standen & Uitslagen

facebook  twitter  instagram

Wedstrijd informatie

Hier vindt U alle wedstrijd informatie van de vv Berkum elftallen. Heeft u een vraag over een wedstrijd, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de daarvoor bestemde wedstrijdsecreatris.

Wedstrijdsecretarissen / wedstrijdzaken
Functie Naam Telefoonnummer Mail
Wedstrijdsecretaris algemeen René Buijsrogge 06-18367170 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris overige senioren Klaas Weertman 038-4551791 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris JO19 t/m JO-13 Wilma Buitenhuis 038-4234884 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris JO-11 t/m JO-7 Rik Bangma 06-20981468 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris vrouwen en meisjes Tanja Vaartjes 06-26949695 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2015. All Rights Reserved VV Berkum.