• Aangepast Trainingsschema ivm Avondklok

Beste Berkummers,

Helaas blijven de corona maatregelen gevolgen hebben voor onze voetbalactiviteiten. Maar let op, ook deze storm kunnen wij aan!! Kom maar op, eens gaat de bal weer rollen!

Wij vinden het van belang waar het mogelijk is beweging aan te bieden. Het trainingsschema is zodanig aangepast dat alle jeugdteams kunnen blijven trainen. Het aangepaste schema is terug te vinden via het menu Wedstrijden > Trainingsschema-Avondklok of via deze link.

Wij hebben ons ook afgevraagd of we de trainingen wel moeten voortzetten. Wij volgen als vereniging de adviezen van het kabinet, en dus de RIVM maatregelen. Wij hebben besloten hiervan niet af te wijken. Wij wijzen er op dat een ieder daarbij natuurlijk zijn eigen afweging mag en moet maken.

Tenslotte het volgende. Helaas is het voor onze seniorenteams onmogelijk om te voetballen. We zijn druk in overleg, met de verenigingsmanager, het vrouwen en het senioren bestuur om toch ook hier wat leven in de brouwerij te krijgen. We houden jullie op de hoogte.

Het algemeen bestuur