• Met ingang van volgend seizoen wordt Aaron Pragt de nieuwe hoofdtrainer van Berkum vrouwen 1. Hij is 33 jaar en woont samen met zijn vrouw en zoontje in Zwolle. Naast dat het trainerschap zijn hobby is, werkt hij op een basisschool in de wijk Holtenbroek in Zwolle.
    In het verleden is hij trainer geweest bij de vrouwen van de buren, namelijk bij Be Quick’28. Daarvoor is hij nog actief geweest bij DOVO uit Veenendaal. Hij kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij VV Berkum.

Vrouwen 1 is momenteel in strijd om de nacompetitie tegen degradatie naar de 1e klasse te ontlopen. Er wordt alles aan gedaan om elke wedstrijd het resultaat te behalen wat daaraan bijdraagt. Dit lukt de ene week beter dan de andere week.

Helaas gaan er een aantal meiden stoppen en zijn we dus op zoek naar nieuwe speelsters. Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om bij Berkum vrouwen 1 te komen voetballen? Er is altijd de mogelijkheid om mee te trainen. Neem hiervoor contact op met de nieuwe trainer Aaron Pragt, 0620599351.