• Bericht KNVB inzake update maatregelen coronavirus.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Met vriendelijke groet,
    KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
    Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

Besluit Algemeen Bestuur VV Berkum.
    Het Algemeen Bestuur VV Berkum heeft in navolging van bovenstaande richtlijnen dan ook besloten om - naast de competitiewedstrijden - ook oefenwedstrijden en trainingen tot en met 6 april 2020 geen doorgang te laten vinden. Tot aan bovengenoemde datum is eveneens onze kantine gesloten. Via de site zullen we u blijven informeren omtrent nieuwe ontwikkelingen m.b.t. onze voetbalactiviteiten.