• Berkum 1 opent thuis tegen AZSV

De hoofdmacht van Berkum begint het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B op zaterdag 28 augustus met een thuiswedstrijd tegen AZSV uit Aalten, zo blijkt uit het competitieprogramma voor 2021-2022 dat door de KNVB bekend is gemaakt.

Een week later volgt voor de selectie van trainer Arno Hoekstra een uitwedstrijd bij Flevo Boys in Emmeloord, op zaterdag 11 september speelt Berkum 1 weer thuis tegen Noordscheschut en op 18 september volgt het uitduel bij RKAV Volendam.

Berkum 1 sluit het seizoen 2021-2022 op 28 mei af met een thuiswedstrijd tegen het Friese Buitenpost.

In de zaterdagse hoofdklassen hebben geen wijzigingen plaatsgevonden qua indeling, dus we zien dezelfde teams terug als in de vorige, voortijdig afgebroken, jaargang.