• Berkum 3 hoopte op meer maar kreeg een punt

    Afgelopen zaterdag stond Oene thuis voor de mannen van Berkum 3 op het programma. Een mooi affiche, waar voor beide ploegen alleen de winst telde. Het werd een gelijkopgaande strijd met respect voor elkaar, wat leidde tot tevredenheid voor de toeschouwers, de spelers, de arbiter en de webmaster van de thuisspelende ploeg.

    In de eerste helft domineerde Berkum met een aantal vloeiend aanvallen. Het afwerken op de goal was helaas niet optimaal. Er was een 100% procent kans voor Soetens. De keeper van Oene pakte de bal op fenomenale wijze. Berkum liet een andere eerste helft zien dan de afgelopen weken. Met meer strijdlust en meer initiatief. Vermoedelijk heeft dit te maken met de hoge trainingsopkomst - en dus de fitheid - van de selectie.

    In de tweede helft lag de bal aan na 48 seconden in het net van Berkum. De uitblinkende Max moest ondanks zijn goede spel ook een keer vissen. Daarna schakelde Berkum twee versnellingen bij. Met goede wissels van trainer Bos ging Berkum dominant voetballen. Dit resulteerde in een 1-1 uit het boekje. Ondanks veel druk en aanvallend spel bleef het bij de gelijke stand.

    Conclusie van de zaterdag: aan een punt hebben we te weinig, maar er is perspectief voor het slot van de competitie.

    Matthijs Meijntjes