• In de sport is het al decennia lang een begrip: Sponsoring.

  De enorme Van Dale geeft de volgende omschrijving aan sponsoring:

  Het beschikbaar stellen van financiële middelen aan sporters of aan andere organisaties met de afspraak om als tegenprestatie reclame of publiciteit voor de sponsor te verzorgen.

  Dankzij sponsoring hebben verenigingen bestaansrecht en kunnen begrotingen sluitend gemaakt worden. Bij Berkum 9 maken wij ook gebruik van een aantal sponsoren. Deze sponsoren kiezen vaak bewust voor een team en zijn niet altijd bereid om sponsoring op verenigingsniveau te doen. Vaak is de link een spelende sportvriend en zodoende wordt het niet gewaardeerd als er op basis van onderstaande acquisitie plaatsvindt.

  De sportvrienden vinden het van belang om een goede relatie met hen te onderhouden en zodoende worden sponsoren altijd uitgenodigd bij de teamevenementen die zij organiseren. Dit wordt erg gewaardeerd door de sponsoren.

  Uiteraard krijgen wij vanuit de vereniging een shirtsponsor aangeleverd. Dat is in ons geval Van Houdt Hypotheekadvies.

  Jan Theo van Houdt is als sponsor bij meerdere teams betrokken en op zijn website staat het volgende:

  Jan Theo van Houdt is erkend hypotheekadviseur en altijd op de hoogte van de laatste actuele hypothecaire producten en regelgeving. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen gaat Van Houdt samen met u de uitdaging aan om te zoeken naar de best passende ‘ontknoping’: een hypotheek op maat, aansluitend bij uw behoeften. Een hypotheek die ‘ontzorgt’: u kunt er gerust op zijn dat uw huis goed gefinancierd is en zorgeloos kunt genieten van uw woning.

   

  En ook op de rug van het shirt hebben wij een sponsor via de vereniging gekregen. Zoals bij een groot aantal teams is dat Drukkerij Coenradi. Op hun website omschrijven zij zichtzelf als volgt:

  Coenradi is partner van het MKB bij het maken van communicatie. Wij bedrukken alles en helpen u dit te creëren, te maken en te gebruiken. Bedrijven uit heel Nederland laten dit al sinds 1872 aan Coenradi over.