•  

    De laatste en intensiefste week van het nederlagentoernooi is aangebroken. Speelden de sportvrienden zaterdag nog tegen Team Daan, dinsdag stond de volgende wedstrijd alweer op het programma. Om vervolgens donderdag en zaterdag ook de kicksen weer aan te trekken.

    En dit alles voor het goede doel, de sportvrienden zorgen voor een ware apotheose met als slotstuk de uitreiking van de cheque aan Daan en zijn familie komende zaterdag om 17:00 uur.

    De sportvrienden hopen daarbij ook op een positief resultaat van Berkum 2 die om 13.00 uur aantreden tegen RKAV Volendam om in deze finale te bepalen wie zich tot landskampioen der reserve elftallen mag kronen. De sportvrienden hebben het volste vertrouwen dat Berkum deze prijs opnieuw bij gaat schrijven. En als u toch op het sportpark bent, blijf dan in de kantine waar genoeg te beleven is. Wat te denken van een barbecue waar nog enkele pakketten verkocht zullen worden op zaterdag, maar wees er snel bij: OP=OP. Voor €12,50 krijg je 5 stukken vlees, geleverd door Slagerij Van Guilik.

    Maar nu terug naar de wedstrijd van dinsdag. PEC Zwolle heeft een grote steen bijgedragen aan het succes van onze actie. Naast zaken voor de veiling en de uitnodiging van de familie van Daan door Regio Zwolle United, stelden zijn vanuit de businessclub een team ter beschikking om het tegen de sportvrienden op te nemen.

    In eerste instantie zou de wedstrijd op 25 mei gespeeld worden, echter bleek een groot aantal spelers nog andere voetbalverplichtingen te hebben. Gelukkig is de lijn naar Henk van Steeg kort en hij heeft een mooi team samengesteld van BC leden en oud PEC-spelers.