• Het is aanpoten voor de sportvrienden. Daar waar alle teams uit de competitie de beentjes omhoog hebben liggen, dendert de trein van het Nederlagentoernooi gewoon door. En hij lijkt zelfs nog te versnellen, met 3 wedstrijden en een afsluitend toernooi binnen 8 dagen, zullen veel spieren en gewrichten blij zijn als Nederland tegen Polen speelt. Dan zit het seizoen er voor de sportvrienden er pas op, maar wel terugkijkend op een fantastische actie voor Daan!

    Zover is het nog niet en afgelopen zaterdag was wedstrijd 4 aan de beurt. De wedstrijd tegen Team Daan. Een team samengesteld door de ouders van Daan.

    Op het sportpark was het al vroeg erg druk. De voorwedstrijd van Berkum 2 werd door veel supporters aangegrepen om in de stemming te komen. Martin was als speaker ook al druk bezig om de actie te promoten en verzocht iedereen na de mooie en terechte winst van Berkum 2 ook te blijven voor het toetje van de middag. Niet iedereen gaf daar gehoor aan, maar vanuit Dedemsvaart kwamen er wel flink wat toeschouwers mee om de verrichtingen van Team Daan te aanschouwen. “Een samengesteld team van familie, vrienden en een enkele voetballer”, aldus Martin, de vader van Daan. Ook Lotte en Bas waren van de partij in een voor de gelegenheid aangeschaft tenue waar voorop “Gewoon Daan” prijkte.