• Berkum 1 heeft komend weekend geen competitieverplichtingen maar speelt op dinsdag 19 oktober op het eigen Sportpark De Vegtlust wel een oefenduel tegen de sterke derdedivisionist Excelsior ’31 uit Rijssen.

Excelsior is dit seizoen uitstekend van start gegaan in de Derde Divisie A want de ploeg van trainer Jurjan Wouda staat na afgelopen zaterdag op een fraaie tweede plek, met 17 punten uit negen wedstrijden. Daarmee staan de Tukkers slechts drie punten achter op Sparta Nijkerk, dat in de laatste competitieronde op eigen terrein verrassend met 1-3 verloor van HSV Hoek.

Excelsior stapte de laatste twee duels met de volle buit van het veld. Op 9 oktober werd in eigen huis met 2-0 gewonnen van de amateurs van Ajax en afgelopen weekend was de equipe uit Rijssen met 1-3 te sterk voor hekkensluiter VV Goes. De Tukkers hebben een sterk aanvallend wapen in de persoon van Givan Werkhoven. De spits scoorde ook bij Goes weer en bracht zijn totaal voor dit seizoen daarmee al weer op acht goals.

De oefenwedstrijd Berkum-Excelsior ’31 begint dinsdagavond om 20.00 uur en is, vanaf 19.45 uur, live mee of terug te kijken via onderstaande link