• Berkum TV wil uitbreiden

Na een aantal succesvolle jaren met uitgebreide wedstrijdsamenvattingen van de thuiswedstrijden en ruim 30.000 kijkers die de uitzendingen bekeken, was het vorig seizoen even afgelopen met Berkum TV.

Er volgde nog een aantal specials en om toch de binding met de club te behouden waren er 9 afleveringen van BerkumTV in Coronatijd.

De vraag naar Berkum TV bleef toenemen, en zeker nu er beperkingen zijn en er maar weinig mensen in de businessclub aanwezig zijn, komen we gedurende dit seizoen net als in de beginjaren met interviews uit de BCB.

In de eerste aflevering praten we over de wedstrijd BERKUM - EEMDIJK met Arno Hoekstra en met DE BRILMEESTER Man of the Match Chris van der Meulen

Om weer verder uit te breiden willen we bij Berkum graag de filmploeg met enthousiaste jongens/meiden of mannen/vrouwen samenstellen.

Je maakt dan de wedstrijden nog intenser mee, en dankzij de nieuwste software en camera's kunnen we bij toerbeurt wekelijks een Berkum TV samenvatting maken.

Ben je iemand of ken je iemand (bijv. een familielid/student AV en media) die hierin plezier of een uitdaging ziet, neem dan contact met ons op:

Mail naar :  berkumtv@gmail.com of m.verdoorn@home.nl

of stuur een appje naar   06-22210215

We kijken uit naar de reacties