• Berkum United wordt in het zonnetje gezet!

    Een heerlijke dag staat onze toppers te wachten want zaterdag 12 Juni krijgen de spelers van Berkum United alle aandacht. Want wat gaat er allemaal gebeuren tijdens de Nationale Sportdag van de KNVB?

    De profs van Berkum United worden ontvangen met een heerlijk glas drinken, koffie of thee en natuurlijk hoort daarbij een overheerlijk plakje cake! Daarna volgt de gezamenlijke nationale  warming up met livestream en training van gerenommeerde trainers die hun sporen lang en breed in de voetbalwereld hebben verdiend. De Boys zullen de training afsluiten als heuse profs want hierna volgt de uitreiking van nieuwe shirts, broekjes, tassen en trainingspakken door twee nieuwe sponsoren.

    Fysiotherapie Fysiomobilae en de KNGF hond OBI hebben zich verbonden aan dit topelftal voor de komende jaren zodat de toppers van Berkum United als echte profs erbij komen te lopen. 

    Als afsluiter volgt er een heerlijke lunch zodat de spelers met een voldaan gevoel en helemaal in het nieuw het nieuwe seizoen kunnen aanvangen.