• Berkum verliest oefenduel nipt van VVOG

In blok 1 van de voorbereiding speelde Berkum zaterdag de 2e oefenwedstrijd van het seizoen 2019/2020. In Harderwijk was VVOG de tegenstander. In de basisopstelling van trainer Arno Hoekstra verschenen veel nieuwe gezichten. Zo maakte o.a. keeper Mark van der Haar zijn debuut in het eerste elftal. Berkum en VVOG hielden elkaar in de eerste helft redelijk in evenwicht. Wel had Berkum de pech dat twee doelpunten werden afgekeurd vanwege hand en buitenspel. In de tweede helft werd VVOG iets sterker. Mark Bottenheft opende voor de Harderwijkers de score en via een schitterende vrije trap van Mike Arends werd het even later 2-0. Uiteindelijk maakte Berkum in de 78e via Roy van der Stouwe een doelpunt (2-1) waar het gezien de hele wedstrijd ook wel recht op had. Dit was tevens de eindstand van deze nuttige oefenwedstrijd.