• Besluit Algemeen Bestuur maatregelen corona.

Zoals wellicht al bekend uit de media heeft de KNVB het volgende bericht verzonden aan alle amateurverenigingen:

------------------------------------------------------------

‘Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast.
    Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld.
    De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.
    Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Amateurvoetbal
    Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.
    Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.
    We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen.
    De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.’

------------------------------------------------------------

Besluit Algemeen Bestuur VV Berkum.
    Het Algemeen Bestuur VV Berkum heeft in navolging van bovenstaande richtlijnen dan ook besloten om - naast de competitiewedstrijden - ook oefenwedstrijden en trainingen met ingang van vrijdag 13 maart stil te leggen.

Met ingang van dezelfde datum zal ook onze kantine gesloten zijn.

Een en ander in de verwachting dat er eind maart nieuwe informatie komt van de KNVB omtrent het vervolg van de competities, overige voetbalactiviteiten en bijeenkomsten