• Bestel Niks Zonder SponsorKliks!

Onder de huidige omstandigheden vragen we uiteraad aandacht om vooral lokaal te shoppen.
    Maar niet in alle gevallen is een product of dienst lokaal te verkrijgen.
    In dat geval wijzen we je graag op de mogelijkheid om aankopen de doen bij de partijen die zijn aangesloten bij Sponsorkliks.

Je hoeft dan geen rekening te houden met 1,5 meter afstand.
    Je winkelwagentje is geheel vrij van bacteriën en virussen.
    Dus op een veilige manier toch lekker shoppen?
    Gebruik de VV Berkum SponsorKliks pagina en koop bij jouw favoriete webwinkel.

Je betaalt hier niets extra voor en je gebruikt jouw eigen inloggegevens van de desbetreffende webwinkel. Door jouw aankoop help je onze voetbalvereniging!

Een paar maanden geen voetbalwedstrijden maakt dat er geen bezoekers meer in de kantine komen voor een kopje koffie, een biertje voor de 3e helft en een balletje breed. Gevolg is dat de vereniging nauwelijks tot geen inkomsten meer heeft. Met jouw online aankoop help je de voetbalvereniging.
    Mooi toch! Samen kunnen we veel meer uit SponsorKliks halen.

Hoe werkt het?
    Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie (dit verschilt overigens per webwinkel) voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt door SponsorKliks gestort op de bankrekening van onze vereniging. Enige voorwaarde hierbij is dat de bestelling geplaatst wordt via de speciale VV Berkum pagina op SponsorKliks.nl. Alleen in dit geval wordt de commissie aan ons betaald en profiteert VV Berkum hier direct van.

Hoe plaats ik een bestelling?
    Klik hier op de website van Sponsorkliks.

Je komt op een aan de VV Berkum gerelateerde site (zie logo VV Berkum).
    Kies een productcategorie.
    Er verschijnen webwinkels met dergelijke producten.
    Kies de webwinkel waar je het product wilt bestellen.
    Plaats product in winkelwagen en reken af.

Kortom, Bestel Niks Zonder SponsorKliks!
    En denk bij elke online bestelling aan voetbalvereniging VV Berkum!

Er zijn verscheidene bestelopties.
    Voor de volledigheid hier de link naar de uitgebreide handleiding.