• Corona VV Berkum informatie

Update 5 juni 2021

Protocol verantwoord sporten:

•  Volwassen mogen weer buiten sporten in groepen van max 50 personen zonder de verplichte 1, 5 meter afstand.
    • Jeugd tot en met 17 mag per 05 Juni weer in competitieverband uitkomen in de z.g.n. KNVB Regio Cup.
    • Vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden tussen sporters van onze eigen club worden gespeeld.
    • Er is geen publiek welkom bij de wedstrijden en trainingen.
    • Van bezoekende teams zijn naast de begeleiding ook de rij ouders welkom op ons complex.
    • Kleedkamers en douches mogen weer open.
    • Binnen in gebouwen is een mondkapje verplicht (Kantine, kleedkamers, toiletten en gangen ).
    • Na het sporten gelden de basisregels, waaronder 1,5 meter afstand en drukte vermijden, handen vaak wassen en niesen in je elleboog.
    • Schud geen handen.

Accommodatie Sportpark de Vegtlust:

• Kantine en terrassen zijn open tot uiterlijk 22.00 uur.
    • Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht volgens de ingedeelde tafel schikking.
    • Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan.
    • Zelfbediening is niet toegestaan.
    • Zowel in de sportkantine als op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan.
    • Invullen van het registratieformulier en gezondheidscheck zijn verplicht.
    • Vermijd drukte.
    • Was je handen bij aankomst en vertrek van de accommodatie.
    • Schud geen handen.
    • Houd 1,5 meter afstand.
    • Mondkapje verplicht.
    • Bij klachten blijf thuis en laat je testen.

Ons coronabeleid volgt de Covid-19 regelgeving van RIVM.
    Als bestuur vinden we het verstandig om aan dit dringende advies gehoor te geven.

Vragen of opmerkingen? Mail naar verenigingsmanager@vvberkum.nl