• Darttoernooi op zaterdag 9 februari

Op zaterdag 9 februari organiseert de Supportersvereniging wederom het jaarlijkse darttoernooi. Na het succes van vorig jaar hopen we nu ook weer op veel darters. Door de vijf banen kunnen er meerdere potjes tegelijk gespeeld worden!

Word jij de nieuwe Michael van Gerwen van VV Berkum? Dit mag je niet missen!
    Supporters zijn uiteraard ook welkom!

Naast de eer zijn er leuke prijzen te winnen, waaronder de wisselbeker!
    Het toernooi begint om 19.00 uur in de grote kantine

Deelnamekosten per persoon zijn:
    Leden Supportersvereniging: € 3,50
    Niet-leden:                           € 4,50

Graag vooraf opgeven zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal darters. Opgave is mogelijk bij:
    Ronald Bredewold: ronald-bredewold@hotmail.com /06-13 59 77 80
    Marc van der Meulen: marcvdmeulen@hotmail.com /06-50 90 22 80

De supportersvereniging

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via de webpagina link maken of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging