• Morgen is het zover. De landelijke start van De Grote Club Actie. Samen zoveel mogelijk loten verkopen om geld in te zamelen voor de verbouwing en aankleding van ons gezellige clubhuis!

Nog even kort hoe het werkt: De loten kosten €3,00 en € 2,40 daarvan gaat direct naar de club!

Morgen, 18 september, kunnen jullie de loten afhalen in de kantine van VV Berkum tussen 09:30 en 11:30 uur.
    De leiders kunnen ook de loten afhalen voor jullie elftallen!

De interne verloting:
    Voor elk lot dat je verkoopt ontvang je één lotnummer voor de interne verloting. Hiermee maak je kans op mooie prijzen:
    1e prijs: € 125,00
    2e prijs € 75,00
    3e prijs € 40,00

Daarnaast zijn er sporttassen, VV Berkum sjaaltjes, waardebonnen voor de webshop ed. te winnen.

Voor de meest verkopende seniorenelftallen zijn er nog de volgende prijzen te winnen:
    1e prijs: 8 kannetjes bier
    2e prijs: 5 kannetjes bier
    3e prijs: 3 kannetjes bier

Kunnen we op jouw hulp rekenen bij het verkopen van de loten? Bedankt namens onze mooie club VV Berkum.

Pim van Hoesel,
    organisatie Grote Clubactie VV Berkum