• Er is 100.000 euro te verdelen!

De Rabobank stopt een ton in hun  clubkas en door middel  van stemmen wordt die ton verdeeld over de deelnemende clubs. Natuurlijk doen we graag mee. Met de vereniging VV Berkum  en met Berkum United van de stichting TeamSupport.  Stemmen kan vanaf  15 maart tot en met  1 april.

Wat is het doel:?
    De VV Berkum wil graag het clubhuis opknappen en voorzien van nieuw inventaris. Berkum United (voor voetballers die nog  niet goed mee kunnen komen in de reguliere teams) wil graag nieuw materiaal voor de voetballers en een nieuwe grasmat op de MiniArena, hun thuishonk.

Elke klant van de bank,  groot en klein,  mag 5 stemmen uitbrengen via de website van de bank www.rabobank.nl/ijsseldelta. Maximaal twee stemmen per vereniging of stichting.

Om ons maximaal te steunen stem je volgens onderstaand stemadvies.

Met het Saxofoon Orkest zijn we een stemverbinding aangegaan, zodat we op elkaar kunnen stemmen en daarmee het aantal stemmen kunnen vergroten.

Met uw steun hopen we de stemmen-wedstrijd te winnen. Dank alvast.

• STEMADVIES

1. VVBERKUM