• Feestelijk afscheid van clubman Leo Pol

    Vrijdag jl. heeft de 2e selectie, samen met enkele genodigden, op eervolle en feestelijke wijze afscheid genomen van Leo Pol als verzorger van VV Berkum 2. Leo Pol is in totaal 45 jaar in vele hoedanigheden betrokken geweest bij onze mooie club. Eerst als jeugdtrainer van de toen nog C, B en A-jeugd en de laatste 20 (!) jaar als verzorger van VV Berkum 2. Het enige waar hij volgens eigen zeggen spijt van heeft is een 1-jarig uitstapje tussendoor naar buurman Be Quick’28 (-;

    Na ontvangst met een hapje en een drankje was  het tijd voor het officiele gedeelte. Leo werd op de Mini-Arena door een haag van 2e elftal spelers, stafleden en genodigden ontvangen met muziek en confetti-regen, om vervolgens op een gepaste verhoging op de middenstip te worden toegesproken. 

    Voorzitter Jan-Teun Fuller, 2e elftaltrainer Rinke Borger en verenigingsmanager/oud-teammanager 2e Robert Schraag spraken mooie en respectvolle woorden richting Leo. Uiteraard ging dit gepaard met mooie cadeau’s waarin de waardering voor Leo in naar voren kwam. Het slotwoord was aan Leo zelf, waarin hij iedereen bedankte, ook de oud-spelers en oud-trainers die er niet bij konden zijn. Wat hij toen nog niet wist is dat al deze (oud-) spelers en oud-trainers hem daarna nog in een 20 minuten durende video boodschap zouden toespreken. Dit was de slagroom op de taart van een voor Leo onvergetelijke avond.

     Leo, het gaat je goed en we hopen je nog regelmatig bij VV Berkum te zien!