• Fonds Gehandicaptensport en Berkum United slaan handen ineen

Binnen VV Berkum richt Berkum United zich op het geven van trainingen aan kinderen en jongeren met ASS/ADHD. Deze doelgroep vindt het lastig om in een regulier elftal te spelen. De leden van Berkum United krijgen wekelijks training van ervaren trainers en spelen regelmatig een wedstijd.

Wat Berkum United kenmerkt is dat we kijken naar wat wél kan en daar is ook gelijk het raakvlak met het Fonds Gehandicaptensport. Want ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar als je Diede de Groot of Marlou van Rhijn op topniveau ziet sporten, is niet het eerste wat opvalt hun beperking. Je ziet vooral sporters die vol overgave hun wedstrijd spelen. Met alle facetten die voor iedere sporter herkenbaar zijn. Winnen, verliezen, strijd leveren, teleurstelling, euforie, maar bovenal het plezier om samen aan een resultaat te werken.

Het Fonds gehandicaptensport heeft als doel om sporten voor mensen met een handicap vanzelfsprekend te maken. Hoe ze dat doen is te lezen op hun website www.fondsgehandicaptensport.nl

Door Corona is het huis-aan-huis collecteren een onwenselijke optie. Daarom hebben het Fonds Gehandicaptensport en Berkum United de handen ineen geslagen. Middels een digitale collecte zamelen we geld in. Van het ontvangen bedrag gaat 50% naar het Fonds Gehandicaptensport en 50% gaat naar Berkum United. Het bedrag dat je wilt geven kun je zelf bepalen. Via deze link is de collectebus te vinden of scan de onderstaande QR-code met je telefoon.

Mocht je geen donatie willen doen, dan zouden wij het op prijs stellen als je dit bericht deelt in jouw netwerk.