•

Berkum 1 is de oefencampagne begonnen met een 2-2 gelijkspel in Amersfoort tegen de eveneens in de 4e Divisie (zondag) uitkomende VV Hoogland.

In een gelijkopgaande wedstrijd heeft Berkum-trainer Arno Hoekstra alle beschikbare spelers speeltijd gegeven.

Marc van der Meulen bracht Berkum in de 53e minuut met een strafschop op een 0-1 voorsprong. Twee minuten later kwam Hoogland op gelijke hoogte door Fransly Nisingy. Halverwege de tweede helft scoorde Stijn Mossink de tweede treffer voor de gastheren. Bij beide doelpunten van Hoogland ging de defensie van Berkum niet vrijuit.

Vlak voor tijd de scoorde Boaz Rahajaan, na een voorzet van Bas van Wijnen, met behulp van de lat en de keeper het tweede Berkumer doelpunt.

In deze eerste oefenwedstrijd tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakten Boaz Rahajaan, Mike van Ekeren, Robert Talens en Giorney Rojer in de eerste helft hun debuut voor Berkum, in de tweede gevolgd door Twan Knul en Finn van Kommer.

De eerstvolgende oefenwedstrijd is zaterdag 13 augustus bij VV Huizen.