•  

    Afgelopen winter kon door bekende omstandigheden geen nieuwjaarsreceptie voor sponsoren plaatsvinden en dus werd het uitgesteld naar 24 maart 2022. De omstandigheden waren goed want het was prachtig weer waardoor de sponsoren buiten welkom werden geheten met koffie en gebak. We waren te gast bij onze hoofdsponsor Breman aan de Ceintuurbaan in Zwolle. 

    Het programma begon in het Breman Innovatiecentrum, kortweg Breinn. Hier nam René van Heuveln ons mee in de geschiedenis, strategie en toekomstperspectief van Breman én Nederland. Naast het verhaal was het publiek onder de indruk van de grote kaart van Nederland die letterlijk liet illustreren dat het water tot aan Berkum kan komen en dat Berkum aan Zee op zijn plaats is.  

    Na de presentatie vervolgden we het programma bij Breman Academy. In deze indrukwekkende hal wordt het personeel van Breman opgeleid tot volwaardig monteur. Hier genoten de sponsoren van een buffet met drankje en kon rustig worden bijgekletst en genetwerkt onder het genot van muziek door het drietal "Trio Concordia".  

    20 mei 2022 vindt de volgende activiteit plaats van onze businessclub. Tijdens de Automotive Experience kunnen elektrische auto’s van onze sponsorende autodealers worden getest.