•

De Businessclub Berkum (BCB) heeft op 1 september jl. een Sponsoravond georganiseerd die door alle deelnemers zeer gewaardeerd werd.

Het Nederlands Elftal speelde haar WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen en samen naar de wedstrijd kijken was een mooie gelegenheid om deze sponsoravond vorm te geven.

Binnenkomst van de ruim 60 deelnemers vanaf 18.45 uur en daarna eerst het prima verzorgde koud en warm buffet. Martin Verdoorn zorgde ervoor dat alle onderdelen van het programma goed en tijdig plaats vonden.

Na het eten spraken de voorzitter van vv Berkum (Jan Teun Fuller) en de voorzitter van de BCB ( Henk Visscher) de aanwezigen kort toe en benadrukten het grote belang van sponsoren voor onze vereniging.

Rainer Fröhlich gaf toelichting op de dit jaar gelukkig succesvol verlopen sponsoring waardoor alle 74 teams in nieuwe tenues hun wedstrijden kunnen spelen. Onze Hoofdsponsor is Breman Installatiegroep, de 3 Topsponsoren zijn Vechtdal Bouw, Snijder Filtertechniek en Garage Jansen. Verder kennen we 24 Co-sponsoren, meer dan 200 andere sponsoren en 58 'Vrienden van Berkum' die de vereniging substantieel financieel ondersteunen.

Vervolgens presenteerde Rainer Fröhlich Benthem Gratama Advocaten als nieuwe co-sponsor.  Namens dit advoactenkantoor  ondertekende de heer Martin Kerkdijk een driejarig contract.

Rainer sprak waarderende woorden voor alle sponsoren en zette sommige aanwezigen extra in het zonnetje.

De nieuwe presentatiegids is bijna gereed en zal in grote getale verspreid worden aan leden, sponsoren en inwoners van Berkum.

Zowel Dames 1 als Heren 1 kregen de gelegenheid zich te presenteren aan de sponsoren. De assistent Trainer/coach van Dames 1 (Sven Ester) lichtte toe welke dames (waarvan een aantal aanwezig waren) in de hoofdklasse zullen spelen.

Marc van de Meulen gaf als aanvoerder van Heren 1 een toelichting op de selectie en vroeg de nieuwe spelers Roy van der Stouwe, Alex van Hoesel en Martijn Brakke zich voor te stellen aan de aanwezigen.

Vóór aanvang van de wedstrijd Noorwegen - Nederland gaven Art Langerer en Arno Hoekstra hun mening en verwachting voor deze interlandwedstrijd.

De wedstrijd verliep voor het Nederlands elftal, met de uitslag van 1-1, gelukkig niet desastreus omdat ook Turkije gelijk speelde.

Na afloop vroeg Martin Verdoorn een analyse over de wedstrijd aan Langerer en Hoekstra, maar ging daarna ook nog in op hun verwachtingen voor PEC Zwolle en Berkum.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond met dank aan velen die de avond mogelijk hebben gemaakt.