• Gezondheidschecklist nodig op zaterdag 15 augustus a.s.

Beste Berkumers,

Als Algemeen Bestuur hebben we onlangs het coronabeleid, op basis van de nu geldende inzichten, opgesteld.
    Op 1 augustus jl. hebben we het document ‘Coronabeleid VV Berkum’ al op onze site geplaatst.
    Wilt u het nog een keer bekijken, klik hier om betreffend document te openen.

Gezondheidscheck.
    Op zaterdag 15 augustus vinden op ons sportpark verschillende (oefen-)wedstrijden en trainingen plaats.

Om 14.30 uur speelt Berkum 1 thuis tegen Go Ahead Kampen.
    Specifiek hiervoor is een bezoekersregeling opgesteld, klik hier.

Op basis van het verwachte aantal bezoekers voor die (oefen-)wedstrijd en de andere wedstrijden en trainingen op ons sportcomplex houden we er rekening mee dat rond 14.30 uur meer dan 250 personen op ons sportcomplex aanwezig zijn.

We zien ons dan ook genoodzaakt om iedereen te vragen een (ingevulde) gezondheidschecklist mee te nemen en af te geven.
    Klik hier om de gezondheidschecklist te downloaden.

Dus ook spelers en begeleiders van teams die op een vroeger tijdstip op De Vegtlust spelen/trainen.

Informeren tegenstanders.
    Uiteraard dienen tegenstanders op de hoogte te zijn van ons besluit om een ingevulde gezondheidschecklist op ons sportcomplex af te geven.

De wedstrijdsecretaris van Berkum 1 heeft de spelers, begeleiders en supporters van Go Ahead Kampen 1 reeds ter zake geïnformeerd.

In het verlengde hiervan wordt ook aan de leiders/trainers van de thuisspelende Berkum teams, op zaterdag 15 augustus a.s., verzocht de tegenstander hiervan op de hoogte te stellen.

Namens Algemeen Bestuur,