• Golf Clinic Businessclub Berkum groot succes

Vrijdag 28 augustus 2020 organiseerde de Businessclub van VV Berkum (BCB) een golfmiddag speciaal voor sponsoren.

Na alle Corona-beperkingen van de afgelopen maanden was dit voor de BCB het eerste event in het seizoen 2020-2021, waarin onze sponsoren elkaar konden ontmoeten. Deze golf-middag werd met ruim 30 sponsoren goed bezocht.

Vanaf 13.30uur werden onze sponsoren verwelkomd bij Golfclub Zwolle. Na het welkomstwoord van BCB-voorzitter Henk Visscher werd de groep sponsoren opgedeeld in Clinic-deelnemers en sponsoren met een GVB (Golf Vaardigheidsbewijs).
    De laatste groep speelde 9 holes met teams van vier spelers.

Bij alle onderdelen waren deze middag meerdere kleine prijzen te winnen wat er voor zorgde dat het enthousiasme en fanatisme onder de deelnemers eraf spatte.

Rond 17.00 uur hadden alle teams hun programma afgewerkt en werd de dag passend afgesloten met een hapje een drankje en de prijsuitreiking in de brasserie van Golfclub Zwolle

We danken als Businessclub graag de hoofdsponsor van dit event Erny Veldt van Ricoh Document Center Zwolle voor de sponsoring van deze Golf Clinic en de Golfclub Zwolle voor de hartelijke en gastvrije ontvangst op deze mooie middag.