• Herfst Voetbaldagen 2020 Berkum.

Twee heerlijke voetbaldagen stonden al maanden op de planning bij VV Berkum voor de jeugd van Berkum en verre omstreken. En de verwachtingen werden dan ook ruimschoots overtroffen, want met maar liefst 115 kinderen was het Voetbalkamp, georganiseerd door Skills Zwolle, stijf uitverkocht!

• De datums 12 en 13 oktober worden waarschijnlijk niet meer snel vergeten door de kinderen, want het was weer tot in de puntjes geregeld. Al jaren werkt Skills Zwolle samen met VV Berkum en naast de Sportkampen organiseren Skills Zwolle en VV Berkum ook de COOP spel- en sportdagen op de velden van VV Berkum.

Deze twee dagen stonden natuurlijk in het teken van het verbeteren van techniek, tactiek, conditie, maar bovenal plezier met elkaar hebben. Nou dat hebben we gezien, want wat hadden de kinderen er zin aan en gezien de lachende gezichten op de vele foto’s is hiermee de kern van een goede sportkamp wel aangetoond.

Ook werden de kinderen zeer goed verzorgd deze twee dagen door de vrijwilligers van onze voetbalclub met gezonde ranja, ontbijtkoek en fruit tijdens de pauzes en tijdens de middagpauze konden de kinderen genieten van een uitgebreide lunch!

• Kortom, voor herhaling vatbaar, want de eerste gesprekken voor een Sportkamp tijdens de voorjaarsvakantie worden al weer gevoerd. Info volgt tijdig op de website van VV Berkum en natuurlijk via email.

Hierbij bedanken wij Rudy Kouwen, Anneke Metselaar en Harmke Berenpas van VV Berkum en Skills Zwolle voor de goede zorg en organisatie.

Namens VV Berkum
    Robert Schraag, Verenigingsmanager