• In Memoriam Henk Borger.

We ontvingen het droevige bericht dat Henk Borger op woensdag 30 januari jl. is overleden. Hij werd 80 jaar.

Henk was sedert 1967 lid van Berkum. Hij is in ons jubileumboek (Berkum 50 jaar) opgenomen, samen met zijn zoon Rinke. Dat gegeven impliceert dat je tot de Berkumfamilie behoort. Door zijn overlijden moeten we in dit nieuwe jaar afscheid nemen van één van de oudgedienden van onze club.
    De laatste paar jaar verbleef hij vanwege zijn gezondheid in Berkumstede en was niet meer in de gelegenheid om De Vegtlust te bezoeken en van zijn betrokkenheid blijk te geven.

Henk heeft als actief vrijwilliger heel wat bijdragen geleverd. Hij fungeerde in zijn beginjaren bij Berkum als assistent trainer, later was hij bestuurlijk en uitvoerend actief op het horecavlak (kantine), trad op als gastheer voor onder andere scheidsrechters en verspreidde en passant het wijkblad De Berkumer in de wijk.
    Henk had de mooiste herinneringen als medewerker aan de succesvolle Middenstandshows waar hij, samen met vele anderen, veel uren heeft ingestopt. Zijn laatste actieve jaren als vrijwilliger was hij beschikbaar als barmedewerker indien er onvoldoende vrijwilligers beschikbaar waren.

Al een tijdje moesten we de aanwezigheid van Henk vanwege zijn gezondheid bij de club missen. Dat is nu definitief. We bewaren goede herinneringen aan Henk en zullen hem gedenken als een gewaardeerd en betrokken lid van de Berkumfamilie.

De begrafenis is in kleine kring. Er is gelegenheid tot condoleren op zondag 3 februari a.s. in zaal De Brink Berkumstede (Erasmuslaan 50) van 16.00 tot 17.00 uur.

Namens Algemeen Bestuur VV Berkum.