• Inlevermoment clubkleding (voor spelers selectieteams), teamtassen (leiders) en trainerskleding

  14 jun 2022
 • Helaas zit het einde van het huidige seizoen er alweer (bijna) op. Hopelijk hebben jullie dit seizoen weer mooie momenten beleefd in het zwart-witte Berkumtenue!

  Op onderstaande data moeten de clubkleding, teamtassen + ballen en waterzakken en trainerskleding weer worden ingeleverd op sportpark De Vegtlust:

  • Zaterdag 2 juli 9.30-12.00
  • Maandag 4 juli 19.00-20.30
  • Donderdag 7 juli 19.00-20.30

  Voor de spelers van de selectieteams (JO14 t/m JO19, MO15 en MO17) geldt dat de kledingpakketten ingeleverd moeten worden. Dit pakket bestaat uit: een ziptop (trui), trainingsbroek, t-shirt en sporttas. 

  Voor de leiders geldt dat de teamtassen met wedstrijdshirts, ballen en waterzakken en de leidersjas ingeleverd moeten worden. 

  Voor de trainers geldt dat de kledingpakketten ingeleverd moeten worden. Dit pakket bestaat uit: Een winterjas, regenjack, een ziptop, t-shirt, lange trainingsbroek, korte trainingsbroek en voetbalsokken. Trainers die nog een seizoen doorgaan hoeven hun kleding niet in te leveren. 

  Graag de kleding gewassen inleveren. Indien er een kledingstuk ontbreekt zal dit direct aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht. Betaling het liefst via de pin. 

  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op de aangegeven data te komen, dan graag even een mail naar kleding@vvberkum.nl om een ander moment in te plannen. 

  Tot dan,

  Groeten Anouk en Harmke