• Inlevermoment clubkleding (voor spelers selectieteams), teamtassen (voor leiders) en trainerskleding!

 • Helaas zit het einde van het huidige seizoen er alweer (bijna) op. Hopelijk hebben jullie dit seizoen weer mooie momenten beleefd in het zwart-witte Berkumtenue! 

  Op onderstaande data moeten de clubkleding, teamtassen + ballen en waterzakken en trainerskleding weer worden ingeleverd op sportpark De Vegtlust:

  • Maandag 8 juli 19:00-20:00
  • Donderdag 11 juli 19:00-20:00
  • Zaterdag 13 juli 10:00-11:00

  Voor de spelers van de selectieteams (JO14 t/m JO19, MO15 t/m MO20) geldt dat de kledingpakketten ingeleverd moeten worden. Dit pakket bestaat uit: een ziptop (trui), trainingsbroek, t-shirt en sporttas.

  Voor de leiders geldt dat de teamtassen met wedstrijdshirts; inclusief keeperstenue, ballen, waterzakken en de leidersjas ingeleverd moeten worden. 

  Voor álle trainers geldt dat de kledingpakketten ingeleverd moeten worden. Dit pakket bestaat uit: Een winterjas, regenjack, een ziptop, t-shirt, lange trainingsbroek, korte trainingsbroek en voetbalsokken. Trainers die nog een seizoen doorgaan krijgen volgend
  seizoen nieuwe kleding.

  Graag de kleding gewassen inleveren. Indien er een kledingstuk ontbreekt zal dit direct aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht. Betaling het liefst via de pin.

  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op de aangegeven data te komen, vraag iemand anders het dan in te leveren.

  Mochten er vragen zijn, mail kleding@vvberkum.nl.

  Tot dan!

  Groeten Anouk en Harmke