• JO19-3 Herfstkampioen!

In schaduw van de standaardteams heeft JO19-3 afgelopen weekend de herfsttitel behaald. In de laatste wedstrijd tegen en bij de laatst overgebleven concurrent Be Quick JO19-2 haalde het team voor de 9e keer op rij de volle buit. Met een duidelijke 1-6 overwinning (op voetbal.nl 1-5) bleven de overburen gedesillusioneerd achter.

Het succesverhaal van JO19-3 begon al eerder dit jaar met drie overwinningen in het bekertoernooi. De ploeg waarvan een groot deel van de jongens al meer dan tien jaar bij de club voetbalt, ontwikkelde zich tot een ware vechtmachine. In de goede zin van het woord. De niet-aflatende inzet, een betrouwbare keeper, een solide verdediging, een slim middenveld met loopvermogen en een makkelijk scorende aanval zorgden voor een toch wel onverwachts succes. Iedere maandag trainen ze zelf. Op woensdagen staat Walter voor de groep. En op zaterdag neemt afwisselend een van de ouders de honneurs waar als ‘leider’. Blijkbaar een succesvol recept. Misschien geen tiki takavoetbal, maar het resultaat mag er zijn!

Negen overwinningen en een gelijkspel in de competitie: eens kijken in welke mate het succes een niveautje hoger in 2020 herhaald kan worden. Gefeliciteerd jongens!